Šaldytos gervuogės - neskanu, vien jų uogienė - saldi, todėl aš jas maišau su avietėmis, dedu į slyvų, obuolių kompotus. Mama yra virusi obuolienę su gervuogėmis - irgi skanu. Tiesa, gervuogės nepasileidžia uogienėse. O šiaip valgykite šviežias - skaniausios, sultingiausios ir t.t.
Beje, aš jau išbandžiau oranžinį stebuklą. Manęs jis tiek nepakerėjo, bet į sriubas, padažus dėti - pagardas ir spalva nr.1.
Sveiki, gal kokį receptuką turite su gervuogėmis. Dabar pats jų metas...
AtsakytiPanaikintiŠaldytos gervuogės - neskanu, vien jų uogienė - saldi, todėl aš jas maišau su avietėmis, dedu į slyvų, obuolių kompotus. Mama yra virusi obuolienę su gervuogėmis - irgi skanu. Tiesa, gervuogės nepasileidžia uogienėse. O šiaip valgykite šviežias - skaniausios, sultingiausios ir t.t.
PanaikintiBeje, aš jau išbandžiau oranžinį stebuklą. Manęs jis tiek nepakerėjo, bet į sriubas, padažus dėti - pagardas ir spalva nr.1.
Ir pabandžiau šį stebuklą. Labiausiai jis pasiteisino sriubai (spalva, skoniu ir patogumu), bet kaip atskiras pagardas jis manęs nesužavėjo.
AtsakytiPanaikinti