2012 m. kovo 2 d., penktadienis

"Pasivaikščiojimas ant drakono"

          2012 -ieji yra Drakono metai. Tai paskatino mane imtis šio mielo drakoniuko siuvinėjimo. Nuostabus procesas, nors labai daug ketvirtinių kryžiukų, bet rezultatas manęs nenuvylė. Aš manau, kad jis pakerės dar ne vieną. Schemą kūrė Natasha4000's ( http://www.mirror-life.ru/index.php?showtopic=1841&st=30 ) pagal dailininkės - iliustratorės Marinos Fedotovos piešinį.

Kovo 10 - ą dieną radau internete šio drakoniuko schemos kūrimo istoriją. Labai įdomu ir suprantu, kiek daug laiko ir pastangų pareikalavo šis darbas. Tiems, kas nesupranta rusų k., galiu pasakyti, kad šis paveiksliukas buvo paimtas nuo sąsiuvinio viršelio. Taigi, kam įdomu, paskaitykite čia: http://www.mirror-life.ru/index.php?showtopic=13145&st=30. Tiesa,  dabar žinau šios nuostabios Natasha4000's tikrąjį vardą, tai Natalija Manaenkova ( Наталия Манаенкова ).

         Vėliau parodysiu šio drakoniuko kelionės tikslą, o dabar keliaukime kartu su juo...




Taigi mielas drakoniukas keliavo keliavo... per teškančias snieguotas balas ir suprato, kad pavasaris dar net nealsuoja... Šlapia... Šalta... ir nutarė sugrįžti... Galvojo tuptelti ant krepšio, bet... užsibuvusi žiema pakeitė jo kelionės tikslą. Mažasis drakoniukas , princesė ir zuikutis - miela trijulė -  žaismingai snūstelėjo ant pagalvėlės.

2 komentarai:

  1. Reginuk, neapsakomas grožis!!! Kaip tik šiuo momentu manyje gyvenančios spalvos :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū, Gituk. Laukiam pavasario, todėl šios spalvos užkariauja mus vis labiau...

    AtsakytiPanaikinti